zaterdag 22 mei 2010

De première

Deze namiddag was het de première van Het mysterie van Garbaggio. Oké, ik ben bevooroordeeld, want ik heb het scenario geschreven. Oké, ik ben bevooroordeeld, want mijn papa speelt erin mee. En oké, ik ben bevooroordeeld, want ik heb ook zelf meegespeeld als acteur.
En toch... was het een uitstekende film! Spannend, grappig, kort, krachtig, precies zoals de bedoeling was. Mooie beelden en steengoede acteurs (en hier reken ik mezelf níét mee :-)), iets om naar uit te kijken dus.
We hebben ook al een preview gekregen van 2 afleveringen van de making of. En ook die waren bijzonder leuk om naar te kijken. Nog eens zeggen dus: vanaf maandag, elke weekdag om 18u30: Ketnet maakt een film.
Al enkele sfeerbeelden van de première in de Kinepolis in Gent. De affiche, de crew die de rode loper gaat betreden, de kinderen die hun ster van de Walk of Fame onthullen, de acteurs en het signeren van de posters achteraf...

2 opmerkingen:

  1. je boeken zijn kei goed waar kan je ze kopen en wanneer komt de nieuwe sam smith uit ??

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Bedankt!
    De boeken kan je in alle boekhandels kopen. De nieuwe Sam Smith (Sam Smith en de koude connectie)is er in september. Nog even geduld dus...

    BeantwoordenVerwijderen