vrijdag 24 juli 2009

Sam Smith en de wraak van Carolina in september

Nummer 6 in de Sam Smith-reeks komt er bijna aan! In september mogen jullie het nieuwe avontuur van Sam en Daphné verwachten. Deze keer zit Sam voor de kust van Brazilië op een cruiseschip. Hij krijgt de opdracht om naar een geheime gevangenis te gaan, waar een van de gevangenen wil ontsnappen. En Sam en Daphné kennen die gevangene maar al te goed...

Alvast een voorsmaakje, zo zal het boek eruit zien:

15 opmerkingen:

 1. ik verheug me al naar de 7 , die komt er toch he

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik ben heel benieuwd naar het boek en ga het zeker kopen! ik heb juist sam smith en operatie zwarte regen uit dus ik ben heel benieuwd wat er verder gaat gebeuren

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Er komt ook een zevende boek! Dat zal zich waarschijnlijk nog eens in De School afspelen, want dat is alweer geleden van het Duivelskruid...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hoe gaat dat boek dan noemen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind je boeken echt fantastisch en ik sta vol spanning af te wachten op de 6 ! (is die er eigenlijk al want er stond september) ik wil je niet opjagen of zo maar er stond al een tijdje niets meer.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Sorry, ik was een tijdje op vakantie, dus heb ik niet meer naar de site gekeken :-/ Boek 6 is er, hij ligt in de boekenwinkels!
  Ik kan dus aan nummer 7 beginnen, een titel heb ik er nog niet voor. Zodra ik die heb, zet ik hem op de site.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. nice ik ga het 6de boek ook kopen want de rest heb ik al zoveel keer gelezen dat er een nieuw verhaal mag komen. Niet dat ik ze beu ben maar ik keek al lang uit naar het vervolg. En het komt net goed uit want ik heb net de griep en dan kan ik iets nuttigs doen terwijl ik me verveel, maar ik kan al op voorhand zeggen dat het goed zal zijn want de andere waren SUPER!!!!!!!

  Ben

  BeantwoordenVerwijderen
 8. er zijn zeven boeken maar hoe heten die allemaal

  BeantwoordenVerwijderen
 9. goed bezig,heb net het boek gelezen en dacht dat het van een engelse schrijver zou zijn(is meestal zo) maar de naam Jonas Boets liet me toch twijfelen,klinkt niet echt engels!
  We mogen er trots op zijn zoon goeie schrijver in het land te hebben!
  Moet vlug aan de andere boeken zien te komen
  Naast Anthony Horowitz(Alex Rider en kracht van vijf) en Robert muchamore(cherub,echte aanraders,volgens mij men lievelingsserie) 1 van de beste schrijvers!
  mvg,X

  BeantwoordenVerwijderen
 10. ik heb hem besteld op eci.be.
  Jonas Boets,
  Welke boek vind jij het beste?

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Machtig!
  onvoorstelbaar hoe je erin slaagt telkens zo doordachte dingen schrijft.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Zalig boek, en de wraak van carolina.

  BeantwoordenVerwijderen