woensdag 2 maart 2022

Voorstelling 'De fake dj'!

 Alle leerkrachten lagere school opgelet! Wil je graag een gratis lezing én een gratis boek voor je klas? Schrijf je dan snel in voor de launch van het nieuwe deel van de Little Liars Club: De fake dj. Elke klas die meedoet, krijgt sowieso een boek!

Inschrijven kan hierhttps://forms.gle/fLTgd1ZXu3xFVxC8A


Wanneer?
dinsdag 29 maart van 11u tot 11u45 (ideale afsluiter van de Jeugdboekenmaand)

Waar?
via livestream; je krijgt op maandag 28 maart een link naar het online event

Wat?
Wally, de baas van de Little Liars Club ontvangt Jonas in de club. Zo krijg je voor het eerst een kijkje in de club waar iedereen wil bij horen, de club die jou helpt als je een leugentje hebt verteld. Wally vertelt over de grootste leugenaars die de club ooit heeft gekend, over de lekkerste drankjes die je er kan drinken en over de games die er het meest worden gespeeld. Samen met Jonas onthult hij ook de favoriete leugens van de kinderen. En als er nog wat tijd over is, zullen ze iets vertellen over 'De fake dj' 😉.
Op het einde zullen Wally en Jonas drie vragen stellen. De klas die goed heeft opgelet, wint misschien een boekenpakket voor de klas of het nieuwe boek voor elke leerling!

Waarom mag je dit niet missen?
- Elke aanwezige klas ontvangt na de paasvakantie een gesigneerd klasexemplaar van het vorige boek uit de reeks 'De verschrikkelijke oudjescruise'.
- Elke leerling krijgt een lidkaart van Little Liars Club en een kortingscode om het nieuwste boek met 10% korting op de kop te tikken.
- Tijdens de voorstelling valt er 1 hoofdprijs te winnen (het nieuwste boek voor elke leerling van de winnende klas) en 5 troostprijzen (een boekenpakket voor de klasbib).

Tot dan!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten