woensdag 19 oktober 2016

Nieuw! Dokus Pokus!

Tijd voor een nieuwe reeks! Vanaf nu kunnen jullie meeleven met Dokus Pokus, de sympathiekste tovenaar van het moment. Alleen kan hij niet toveren...

Dokus is een tovenaarszoon, die samen met zijn familie van tovenaars, de familie Pokus, tussen de gewone mensen leeft. Alleen is Dokus de enige die niet kan toveren. Hij vindt dat behoorlijk vervelend, want op die manier voelt hij zich een buitenbeentje binnen zijn eigen familie. Maar hij blijft niet bij de pakken zitten. Hij probeert het toveren te compenseren door vindingrijk te zijn, door technologie te gebruiken. En door af en toe eens een toverstokje van zijn vader te stelen.

Dit wordt alvast het eerste boek: Tante Pina
(Maar er komt nog veel meer :-))
Het rustige leven van de familie Pokus wordt helemaal overhoop gehaald, wanneer er plots een rare vrouw voor de deur staat wordt: tante Pina. Door haar vreemde streken komt hun geheim in gevaar. Dokus besluit te onderzoeken wat er aan de hand is. Waarom is tante Pina hier? En wie is de gedaante die plots op een bezem over Dullegem vliegt?

Wanneer er plots ook nog op verschillende plaatsen vieze kikkers opduiken, ontstaat er paniek in de stad. Dokus beseft dat er maar één oplossing is: tante Pina moet zo snel mogelijk weg.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten