donderdag 23 februari 2012

Vermoord het verleden

Zo zal de cover eruit zien, nu nog wachten tot april:

28 opmerkingen:

 1. Ik heb het boek voor school moeten lezen. Ik ben blij dat ik dit boek heb gekozen. Het boek is zeer spannend, vol met onverwachte momenten. Ik vind het boek ook een gepaste lengte hebben. Voor jongeren die niet graag lezen, is dit een meeslepend en een niet te langdradig verhaal. Als ik punten op tien zou moeten geven, dan zou ik gaan voor een 8/10. Ik zou het boek aanraden voor jongeren. Als je een boek moet of wilt lezen, moet je deze zeker proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik ben het volledig met je eens. Het is een zeer spannend boek, vol met actie. Het boek is nooit langdradig, door de onverwachte wendingen. Daardoor telt het boek nooit te veel pagina's om te lezen. Het is niet enkel een boek voor jongeren, maar zeker ook voor volwassenen. Het is het spannendste boek dat ik ooit heb gelezen. Ik raad het je zeker aan om het boek eens te proberen.

   Verwijderen
  2. Ik ben het volledig met je eens. Het is een spannend boek, vol met actie. Het is geen langdradig boek, doordat er telkens onverwachte wendingen plaatsvinden. Hierdoor telt het boek nooit te veel pagina's om te lezen. Je kunt je echt in het hoofdpersonage inleven. Het is niet enkel geschikt voor jongeren, maar ook voor volwassenen. Het is het spannendste boek dat ik ooit heb gelezen. Het is een absolute aanrader.

   Verwijderen
  3. Het is een spannend boek, vol met actie. Het is geen langdradig boek, doordat er telkens onverwachte wendingen in voorkomen. Hierdoor telt het boek nooit te veel pagina's om te lezen. Je kunt je echt in het hoofdpersonage inleven. Het is niet enkel geschikt voor jongeren, maar ook voor volwassenen. Het is het spannendste boek dat ik ooit heb gelezen. Het is een absolute aanrader.

   Verwijderen
 2. hoe eindigt da verhaal???

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. i gues you will never know....

   Verwijderen
  2. gewoon tot het einde lezen en dan weet je het :-)

   Verwijderen
 3. hoi jonas, zou je een stukje uit het boek kunnen halen wat erg grappig of spannend is
  -lars

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. goh, er zijn er zoveel... Vooral het moment dat Yago de box ontdekt van zijn papa vind ik belangrijk, dan begint alles te keren.

   Verwijderen
 4. Reacties
  1. Het zou zich overal kunnen afspelen. Er is niet echt een plaats in weergegeven als ik me niet vergis (het is weeral even geleden dat ik het heb geschreven :-))

   Verwijderen
 5. Hallo, ik moet voor een school opdracht de personages uit het boek tekenen, maar mijn boek heb ik moeten afgeven. Op het web vind ik geen beschrijvingen van hoe personages eruit zagen. Weet iemand misschien nog kort wat hun belangrijkste uiterlijke kenmerken waren ? En misschien wat ze voornamelijk droegen?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Al even geleden dat ik het geschreven heb. Yago wordt als ik-personage niet echt beschreven. Marleen is altijd opgemaakt en ziet eruit alsof ze elk moment naar een feest kan vertrekken. Alex is wat slonziger en onverzorgder, vaak dronken. En Anna is een soort Fanny uit Kiekeboe :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wie was ook al weer de persoon die yago trainde?
  moet boekbespreking maken tegen maandag maar ben de inhoud al een beetje vergeten... heb het al eens gelezen jaar of 2 geleden

  BeantwoordenVerwijderen
 8. wie was de persoon die Yago trainde? ff geleden dat ik het boek heb gelezen...

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dat is Sam Smith (een kleine knipoog naar een ander personage over wie ik al wel eens een boek heb geschreven :-))

  BeantwoordenVerwijderen
 10. wanneer speelt het zich af?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Er is niet echt een bepaalde tijdsaanduiding. Gewoon nu eigenlijk.

   Verwijderen
  2. Waar speelt het zich af? Zeer mooi boek trouwens!

   Verwijderen
  3. Ook de plaatsaanduiding is redelijk onbepaald. Het zou zich zomaar in je eigen dorp kunnen afspelen!

   Verwijderen
 11. hallo, ik had ook nog een vraag, namelijk: wat is de opbouw van het verhaal? En waarom koos je dan voor zo'n opbouw?

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Dat is geen makkelijke vraag om in 1-2-3 uit te leggen :-) Het is een combinatie van een mysterie nu en flashbacks. De tips die Yago steeds verder leiden in de zoektocht naar de moordenaar van zijn vader, hebben betrekking op de herinneringen uit zijn verleden. Je komt steeds meer te weten en wilt (hopelijk) snel naar het einde. Waarom ik daarvoor kies? Omdat dat lekker spannend is :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Waar kan ik een goede recensie vinden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Even googelen en je vindt wel wat, zoals deze: http://www.pluizuit.be/content/vermoord-het-verleden

   Verwijderen